Steigerhouten meubels

Steigerhouten meubels geven je woonkamer, slaapkamer of werkplek een robuuste en natuurlijke landelijke uitstraling. Vooral meubelen die centraal in de woning staan zoals een tafel hebben een enorme impact op de uitstraling. Ook in de slaapkamer doet een steigerhouten bed veel voor hoe de gehele kamer eruit ziet. Nog mooier is het als je alles in dezelfde stijl maakt. Daarnaast kunnen we ook een industriële look voor je maken.

Er zit veel verschil tussen hoe steigerhouten meubels worden afgewerkt, een andere afwerking zorgt voor een compleet andere look van het meubelstuk. Onbehandeld en ongeschuurd ziet er compleet anders uit, zelf leveren we alles volledig geschuurd en behandeld gezien het meubelen dan simpelweg langer mooi blijven zeker als de meubelen voor buiten gebruikt worden. onbehandelde meubelen voor buiten kun je hooguit 2 jaar hebben staan, door de regen word deze teveel aangetast en kun je hem ook niet meer herstellen.

Hier een overzicht van onze steigerhouten meubels die we vaker leveren, naast onze meest geleverde steigerhouten meubelen is het natuurlijk ook mogelijk om maatwerk meubelen te laten maken, we maken het graag voor je. We leveren niet alleen tafels, kasten en bankjes maar ook een complete winkel inrichting, barndeur, kloostertafels, barretjes, kinder picknicktafel,
container kasten, roomdividers, plantenbakken en zelfs een overkapping voor je terras. Heb je wensen dan horen we dat natuurlijk graag.