Steigerhouten tuinmeubels

Op zoek naar een tuinbankje, steigerhouten loungebank of een overdekt zitje? We kunnen het allemaal voor je maken, omdat sommige tuinmeubels vaker besteld worden hebben we deze in onze shop geplaatst, maar als je hier graag een wijziging in wil zien dan is dat gewoon mogelijk. Het beste kun je dan telefonisch even doorgeven wat je graag zou willen hebben of je komt een keer langs om het te bespreken. Meubelen voor buiten hebben een goede afwerking en behandeling nodig, als meubels met blank hout buiten komt te staan dus ook onder een overkapping dan blijft er binnen enkele jaren vrij weinig van over. Het beste is om meubels in je tuin overdekt te plaatsen maar nog belangrijker is om deze meubelen af te werken met een goede beschermlaag en na een paar jaar even opnieuw te behandelen gezien steigerhouten tuinmeubels op z’n tijd moeten worden onderhouden.

Als we weten dat iets voor buiten word gemaakt dan zal daar rekening worden gehouden zodat je lang plezier van je meubels kunt hebben.
Meestal zal een tuinmeubel met meerdere beschermlagen worden behandeld zodat deze tegen de regen en al het vocht wat buiten aanwezig is kan. Je kunt er vanuit gaan dat al onze buiten meubelen van zulke sterke beschermlaag worden voorzien.